Is FocusBoard nieuw?

FocusBoard is een nieuw product en bedacht omdat een koptelefoon niet alle vervelende prikkels van buitenaf weghaalt. Denk hierbij aan een kindje wat vervelend doet. Na meerdere leerlingen te hebben gesproken, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er veel verbetering aan de koptelefoon is.

Hoe snel is FocusBoard geplaatst?

Binnen enkele seconde is de FocusBoard gepakt en geplaatst.

Hoe snel kun je de FocusBoard opbergen?

Binnen enkele seconde is de FocusBoard ook weer opgeborgen. FocusBoard hang je op met een magneet of een ring, waardoor er ook geen rijen ontstaan bij het opbergen.

Hoe werkt een FocusBoard?

FocusBoard hangt klaar voor gebruik in de klas en neemt weinig ruimte in beslag, is slechts 10mm dik. De leerlingen kunnen de FocusBoards makkelijk zelf pakken, neerzetten en weer terughangen op de speciale FocusBoard hanger. Doordat er bij het pakken van een FocusBoard geen weerstand is, kan deze niet kapot gaan en ook niet beschadigen bij het terughangen.

In de gepatenteerde FocusBoard zit het beschermde scharnier ontwerp. Deze werkt ook met magnetische energie. Deze klampt zich vast aan de andere zijde waardoor er binnen een seconde een hoek van 90 graden ontstaat en je de FocusBoard kan neerzetten. Het opbergen werkt nog makkelijker. Je pakt de FocusBoard aan de zijde waar de magneet zich en plakt hem weer aan de hanger. Simpel, leerzaam en leuk.

Is een FocusBoard duurzaam?

De FocusBoard is duurzaam door het materiaal en ontwerp. Het is gemaakt om jarenlang mee te gaan. Voor een kleine investering is de gehele klas voorzien van een dagelijkse tijdelijke prikkelarme ruimte. Doordat het jarenlang mee kan en recyclebaar is, is FocusBoard absoluut duurzaam. FocusBoard wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Hoe lang gaat een focus board mee?

Na lang testen en verbeteren, hebben wij de FocusBoard ontwikkeld om jaren mee te gaan. Wel zo eerlijk en het materiaal is volledig te recyclen.

Heb ik verplicht een houder nodig?

Nee absoluut niet, alles van metaal volstaat. De houder is wel speciaal ontwikkeld en gaat decennia lang mee.. Bij het ontwerpen hebben wij er rekening mee gehouden dat het niet scherp moet zijn. De houder steekt slechts 10 cm uit vanaf de muur.

Werkt een FocusBoard beter dan een koptelefoon?

In combinatie met een FocusBoard heb je een perfecte combinatie. Onze visie is dat wanneer alle bureaus tijdelijk prikkelarm is, de leerlingen zich allemaal perfect kunnen concentreren en hierdoor niet alleen de productiviteit toeneemt, maar ook de kwaliteit van werkjes. Je kunt als docent een makkelijke regel stellen, als de FocusBoard staat er rust en kalmte in de klas moet zijn. Een geweldige tool ook voor docenten.

Kan ik met FocusBoard de gehele klas laten focussen?

Dat is absoluut waar. Stel je regel op en iedere leerling kan zich lekker tijdelijk concentreren op zijn of haar werkje.

Wat is de levertijd van de focus boards?

De levertijd is tot de zomervakantie van 2020 dat wij alle bestellingen (pre orders tot 1 juli 2020) uitleveren in augustus 2020 wanneer de school begint. Door corona (covid-19) kan hier misschien een kleine vertraging in zitten, maar dit is niet de verwachting. Alle bestellingen na 1 september 2020 zullen wij binnen een week uitleveren.

Zijn de focus boards afneembaar of schoongemaakt?

Het mooie van FocusBoard is dat deze perfect afneembaar is. FocusBoard is van een hoge kwaliteit kunststof met open ribbels, Dit is voor hygiëne en voor het gewicht. Iedere leerling kan hem zelf plaatsen en weer opbergen.

Waarom kiezen voor een FocusBoard met een magneet of een ring?

De FocusBoard is bedacht om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn bij het pakken en terughangen van de FocusBoard aan de houder. Omdat leerlingen onvoorzichtig kunnen zijn, kan de FocusBoard met magnetische kracht niet worden kapotgetrokken. Door de magneet ben je ervan verzekerd dat de FocusBoard jaren goed blijft en leerlingen zich jaren kunnen concentreren. Uiteraard bieden wij ook een FocusBoard aan met een ophangring. Wij adviseren echter de FocusBoard met de mogelijkheid om de FocusBoard op te hangen middels magnetische energie.

Ik wil mijn eigen FocusBoard maken, kan dat?

FocusBoard is gepatenteerd en hierdoor beschermd middels een octrooi. Er mag geen inbreuk worden gedaan op dit octrooi. Ze zijn dermate gunstig geprijsd, duurzaam en voor jarenlang plezier gemaakt, dat het niet zal lonen om een goed alternatief te maken.

FocusBoard is ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. De grootste FocusBoard kost per lesdag een cent per leerling per dag. 20 Euro : 3 jaar levensduur : 130 lesdagen : delen door het aantal leerlingen (stel je koopt 6 FocusBoards op een groep van 24 leerlingen) = 

Hoe lang is er garantie op de Focus boards?

Wij bieden 2 jaar garantie op een FocusBoard bij normaal gebruik. Beschadigingen en op items die zijn verwijderd kunnen we geen garantie geven. Wel hebben wij hier rekening mee gehouden zodat iedereen hem zelf makkelijk kan repareren om de levensduur nog langer te maken.

Is het mogelijk om op maat gemaakte focus boards te bestellen?

Dit is ook mogelijk, maar uiteraard is de prijs hierdoor anders. Wij komen graag met je in contact. Stuur een mail met je informatie naar info@FocusBoard.nl. .

Ik heb interesse in FocusBoard(s) voor in onze kantoortuin, is dat mogelijk?

Dit is ook mogelijk, maar uiteraard is de prijs hierdoor anders, wanneer er maatwerk nodig is. Wij komen graag met je in contact. Stuur een mail met je informatie naar info@FocusBoards.eu.

Kan ik ook bedrukte FocusBoard bestellen?

Dit is ook mogelijk en wij komen graag met je in contact. We zijn hier op ingericht, echter vraagt die om goede communicatie. Heb je al een design? Lever deze aan en geef aan hoeveel je er zou willen bestellen en hoeveel zijden er bedrukt moet worden. Stuur je mail met informatie naar info@FocusBoard.nl.

Ik wil de FocusBoard buiten Nederland bestellen, is dat mogelijk?

Dit is ook mogelijk en de verzendkosten zullen worden aangepast naar de bestelling en het land waar de FocusBoards naar moeten worden verzonden.

DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanGreekItalianLuxembourgishNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Scroll naar top